Bilservice

Bilservice pris från 995 kr. Här kan du få ett pris för just din bil inom två timmar under kontorstid.

Bilservice

Bilservice – vad är det?

Vid bilservice som också kallas serva bilen byter man ut olika slitagedelar i din bil. Beroende på bilmodell, bilens ålder och antal körda mil gör man en liten, mellan eller stor service. Bilservice är med andra ord underhåll av din din bil så att den fungerar som den skall. Det är också viktigt för din säkerhet och att förebygga kostsamma reparationer på din bil.

Service av bil -när skall man göra det?

Servicebehovet för just din bil har beror på vilket fabrikat och vilken modell du kör. Årlig service så som byte av olja och oljefilter eller så har du serviceintervall som är längre t  e x kamremsbyte där det kan gå 5-10 år innan du behöver byta. Bilens servicebok ger dig information vilka intervall som som är lämpliga för just din bil. Kör du många korta sträckor sliter det mer på bilen och motorn än om du kör mer sällan och längre sträckor.

Bilservice pris ?

Vår lilla bilservice som innehåller byte av olja och oljefilter kostar från 995 kr, mellan servicen från 1495 kr och den stora från 2195 kr beroende på bilfabrikat. Fyll i vårt formulär så får du exakt pris för just din bil inom två timmar under kontorstid.

Fullservice verkstad

NÖJD KUND GARANTI

Ring oss idag